visit our website richard mille replica New replika rk read this post here ceasuri rolex fake Visit Your URL replika saat.

    سه عادت نامطلوب مدیران شرکتها نوپا

    مدیریت شرکتهای نوپا میتوانید دشوارترین و دردناک ترین تجربه یک فرد باشد.البته اینکه هدایت یک تیم را بر عهده داشته باشید امری لذت بخش است و میتواند رأی دیگران الهام بخش نیز باشد.با این همه،این کار هزینه های خود را دارد. زمانی که به عنوان مدیرعامل شرکت نوپا شروع به فعالیت میکنید همواره این فشار روی شما قرار دارد تا شرکت را هر چه سریع تر به بهره وری و تولید برسانید و همه افراد نیز چشم های امید خود را به شما میدوزند اما مشکل اساسی آن است که نمیتوانید کارهای خود را به انجام رسانده یا جدول زمانی از پیش تعریف شده ای برای انجام امورخود داشته باشید و علت هم کارهای خرد و ناچیزی است که مرتباً برایتان پیش می آید و باعث هواس پرتی شما میشوند.


    در ادامه با سه فعالیتی آشنا میشویم که کارآفرین جوان معمولاً در ابتدای امر به آنها اعتیاد پیدا کرده و تمایل زیادی با انجام آن پیدا میکند. امّا طولی نمیکشد که این افراد درمیابند که این کارها اولویت اصلی کسب و کارشان محسوب نمیشوند و حتی مانع از حرکت رو به جلوی شرکت میگردد.


    1- اعتیاد پیدا کردن به جذب سرمایه
    دریافت پول از سرمایه گذاران، از جمله برترین احساساتی است که مدیر تازه کار میتواند در طول زندگی حرفه ای خود تجربه کند. این اتفاق معمولاً چنین دیدگاهی را در افراد به وجود می آورد که چون فرد یا شرکتی موفق، حاضر شده به آنها پول بدهد پس قطعاً به سمت موفقیت در حال حرکت هستند.
    بله، جذب سرمایه میتواند عاملی کلیدی در موفقیت شما باشد با این همه، لازم است در در نظر داشته باشید که این امر، لزوماً به معنای حرکت کردن شرکت شما به سمت موفقیت و پول ساز شدن نیست.


    2- اعتیاد پیدا کردن به استخدام
    در زمان راه اندازی شرکت، طولی نمیکشد که انبوه رزومه ها و درخواست های همکاری به سمت شما هجوم می آورد و این مسئله که افراد زیاده خواهان همکاری با شرکت تان هستند باعث ایجاد نوعی حس خوشنودی در شما میشود. زمانی که شمار کارکنان شرکت شما از مرز 10 نفر عبور میکند لازم است که تغییراتی بنیادین و اساسی در ساختارهای سازمان ایجاد نمایید و اگر هر چه سریع تر دست به این تغییرات نزنید پیامدهای نامطلوب آن را احساس خواهید کرد.
    به یاد داشته باشید که برای شرکت نوپای شما، بهترین راهکار برای صرفه جویی در هزینه ها، این است که صرفاً در زمان نیاز نیروی های جدیدی را استخدام نمایید. اگر نیاز زیادی به نیروی کار اضافه نداشته باشید، با استخدام های تازه، شرکت بهره وری خود را از دست خواهد داد و کارکنان نیز کاری برای انجام دادن نخواهند داشت. به یاد داشته باشید در مواردی که نیازی به استخدام نیست حتی از پذیرفتن بهترین رزومه ها هم خودداری کنید.


    3- اعتیاد پیدا کردن به رسانه ها
    ورود پیدا کردن به رسانه ها، مزایای بیشماری دارد؛ برای نمونه، استخدام ها ساده تر میشود، سرمایه گذاران بیشتر راغب به همکاری میگردند و روح اعضای تیم نیز سرزندگی خاصی پیدا میکند. همه اینها فوق العاده هستند، با این حال، چنین نتایجی نمیتواند مستقیما به پیشبرد کسب و کار شما بیانجامد. البته منظور از گفتن چنین جملاتی این نیست که خود را از رسانه ها دور کنید بلکه بهتر است به همان اندازه روی این رسانه ها سرمایه گذاری کنید که ارزشش رو دارند. در ابتدای راه اندازی شرکت، وقت خود را صرف جلب توجه روزنامه نگاران یا استخدام شرکت های فعال درحوزه ارتباطات و روابط عمومی نکنید.
    در نخستین مراحل آغاز به کار شرکت، مهم ترین مساله پیدا کردن بازار های هدف است و بس. زمانی که یک الگوی کاری مقیاس پذیر را برای خود ایجاد کردید، آنگاه میتوانید از رسانه ها بخواهید که فعالیت های شما را زیر ذربین خود قرار دهند.


    نکات مهم برای افزایش بهره وری شرکت های نوپا
    کسب و کارهای کوچک و البته نوپا در ابتدای شروع فعالیت بیش از هر چیزی دیگری به راهنمایی نیاز دارند و لازم است که اطلاعات لازم در مورد بهره وری، استفاده از ایمیل، انجام امور مختلف و نحوه جذب سرمایه در اختیار آنها قرار داده شوند. در ادامه، مجموعه ای از نکات کلی در این رابطه را در اختیار شما قرار میگیرد. البته هیچکدام از این موارد نمیتوانند جهان شمول باشند با این همه، عملیاتی کردن آنها در شرکت های نوپا میتواند نتایج خوبی را دنبال داشته باشد.


    بهره وری

    1- کارهایتان را اولویت بندی کنید و تنها موارد با اهمیت را انجام دهید. از اشتغال به امور مختلف و مداخله در همه بخش ها بپرهیزید و به کارهای بدون که تأثیر در کسب و کار خود «نه» بگویید.


    2- این یک اصل مهم است که وقتی همه چیز اهمیت دارد، هیچ چیز مهم نیست. اولیویت های مختلف خود را به سه سطح طبقه بندی کنید و نخست موارد مربوط به سطح یک را انجام دهید.


    3-از انتخاب اهداف مبهم برای خود خودداری نمایید. تنها موارد روشن و شفاف را درنظر بگیرید و در صدد اجرای آن برآیید.


    4- هیچگاه کارهای جدید را در ابتئای فهرست اولولیت های خود قرار ندهید و آنها را با انتهای فهرست امور در حال انتظار برای انجام بیافزایید. نخست کارهایی را به اتمام برسانید که در حال انجام آنها هستید.


    5- در تقویم خود، یک جدول زمانی بسازید. برای تماس های تلفنی، نشست ها، ایمیل ها، خانواده و ورزش خود، زمان مشخصی را تعریف کنید.


    6- اگر کاری در این جدول ذکر نشده آن را انجام ندهید. تصور نکنید که برای کارهای ذکر نشده در جدول خود نیز زمان خواهید داشت.


    7- مشخص کنید که برای انجام هر کار به چه میزان زمان نیاز دارید و پس از اتمام آن فعالیت، زمان واقعی را بر اساس پیش بینی و واقعیت تعریف نمایید.


    8- پیش ار شروع هفته ی کاری جدید، نگاهی به فعالیت هایی بیاندازید که قرار است انجام دهید تا برای انجام کار آماده باشید.


    9- از کاربرد کانال های ارتباطی موازی بپرهیزید.


    10- از خدمات پیام رسان متنی و چت استفاده نکنید زیرا این خدمات، بهروری شما را به میزان زیادی پایین می آورند و مانع از انجام فعالیت های شما میشوند. برای زمان خود و وقت اعضای تیم خود ارزش قائل شوید.


    11- از جلسات تیمی برنامه ریزی نشده بکاهید. گاهی اوقات خوب است که کارکنان را به اتاق کنفرانس دعوت کنید تا از نظرات آنها برای همفکری استفاده کنید؛ امّا در نظر داشته باشید که از طولانی کردن بیش از اندازه این جلسات خودداری نمایید.


    12- برای جلسات و و نشست های تیمی خود بازه زمانی مورد انتظار محدوده تعیین کنید. معمولا یک ساعت جلسه کفایت میکند و حتی اگر زمان آنها را به نیم ساعت هم تقلیل دهید بهتر است مگر آنکه هدف از برگزاری جلسه هم فکری و یافتن راهکار برای موضوعی باشد که که در این صورت نیز بهتر است طول آن را به بخش های کوتاه تر تقسیم این مساله کنید.


    13- بهره وری کارکنان خود را در نظر داشته باشید و سعی نکنید که مرتباً کار جدیدی را در ابتدای فهرست وظایف آنان قرار دهید. این مساله معمولا در مورد مدیر عامل ها رخ میدهد که دوست دارند کارمندان آنان در کمترین زمان ممکن، کاری را برای آنها انجم دهند. در نظر داشته باشید که تسلسل تعداد زیادی کار کوچک میتواند اثرات مخربی بر اعضای تیم خصوصا مهندسان بگذارد.


    14- مطمئن شوید که در طول شبانه روز، خواب کافی دارید و مراقبت نشانه های تحلیل رفتن بدن خود باشید.


    ایمیل
    1-اگر نتوانید مدیریت ایمیل های خود را در دست بگیرید مطمئنا برعکس این اتفاق برای شما رخ میدهد.


    2- ایمیل تان را در تمام طول روز باز نگه ندارید و از به روز کردن یا کنترل مرتب آن برای مشاهده ایمیل های جدید خودداری نمایید. ساعات خاصی را برای بررسی ایمیل های متفاوت تخصیص دهید.


    3- در مواقع نیاز، اسامی گیرنده های خاص را در CC قرار دهید و این کار استاد شوید. از CC کردن غیر ضروری افراد خودداری کنید و از همکاران بخواهید در مواردی که نیازی به انجام این کار نیست شما را در CC قرار ندهند. این مساله خصوصا در مورد مدیر عامل ها صدق پیدا میکند که دوست دارند در جریان همه امور قرار بگیرند.


    4- در کاربرد کادر BCC استاد شوید و افرادی را در این بخش قرار دهید که دوست ندارند نام آنها در فهرست دریافت کنندگان ایمیل دیده شود. به دیگران یاد دهید نامتان را در موارد نیاز در این بخش قرار دهند و همین مساله را در هنگام پاسخگویی دسته جمعی با ایمیل ها نیز در نظر داشته باشید.


    5- از امضای خود با دقت استفاده کنید؛ صرفا اطلاعات مرتبط و مورد نیاز را در داخل امضایتان قرار دهید و از کاربرد بی دلیل لوگو و عکس های مختلف در آن خودداری نمایید.


    6- در کوتاه کردن ایمیل های خود تبحر پیدا کنید و در هر کدام از آنها تنها دو یا سه بند را بگنجانید و سپس بررسی کنید که ایمیل شما در صفحه موبایل چه شمایلی دارد. از کمترین تعداد کلمات در داخل این نامه ها استفاده نمایید.


    7- از نسخه برداری و چسباندن محتوی نسخه برداری شده در داخل ایمیل ها خودداری نمایید. اینکه تعداد ایمیل هایتان کمتر باشد و در عوض محتوی آن با فکر نوشته شده باشد بهتر از ارسال بی رویه و زیاد آنهاست.

    8- از ارسال ایمیل های سرد و خشک بپرهیزید و در عوض تلاش کنید با استفاده از شبکه خود اطلاعات کافی را در مورد افراد تازه پیدا کنید.


    9- سعی کنید شبکه اراتباطی خود را در لینکدین را مرتبا توسعه داده و با افراد تازه ای آشنا شوید.


    10- با خواندن پروفایل های مختلف کاربران، تلاش کنید فرصت های کاری تازه ای را برای استخدام، جذب سرمایه گذار و غیره پیدا کنید. بهتر است در هر پروفایل زمان بیشتری را برای صرف نمایید تا با پیشینه فرد موردنظرتان بیشتر آشنا شوید. با افرادی ارتباط برقرار کنید که حوزه فعالیت آنها به شما مربوط میشود.


    زمانبدی جلسات
    1-برای شرکت در جلساتی که در داخل تقویم خود مشخص کرده اید، زمان مناسب را در نظر بگیرید.


    2- برای برگزاری هر جلسه همیشه سه تا چهار زمان مشخص را بر حسب نوع آن تعیین کنید و سپس آن را در وقت زمانی خالی قرار دهید.


    3- اگر قصد دارید با فردی ارتباط برقرار کنید و آن شخص بیش از اندازه پر مشغله است، انعطاف به خرج دهید و سعی کنید باایجاد تغیید در جدول زمانی خود، وقتتان را با آن فرد انطباق دهید.


    4- اگر فردی برای شرکت در جلسه موافقت کرد، بلافاصله زمان های معین در نظر گرفته شده برای آن را جلسه را پیشنهاد دهید و از آنها نخواهید که زمان موردنظرشان را به شما پیشنهاد دهند.


    در جلسات
    1-دیر نکنید. این کار بی احترامی تلقی میشود و حتی سعی کنید کمی زودتر از زمان اعلام شده در جلسه حاضر شوید.


    2- جلسه را بیش از از اندازه ای که نیاز است طول ندهید.


    3- از صحبت کردن در مورد امور نامرتبط خودداری کنید. البته صحبت در رابطه با این امور برای یک مدت کوتاه کفایت میکند.


    4- هدف جلسه را بشناسید و دقیقا به موضوع اصلی بپردازید.


    5- از مطرح کردن خواسته هایتان نترسید اما بیش از اندازه صریح هم عمل نکنید و سعی داشته باشید به شیوه ای ملایم آن را مطرح نمایید.


    6- شرکت کنندگان در جلسه، انگیزه ها و علایق آنها را بشناسید.


    7- متکلم وحده نباشید و سعی کنید به حرف های دیگرا ن هم گوش دهید. اغلب مراودات کاری به صحبت کردن مربوط نمیشوند و در عوض بخش زیادی از آنها با شنیدن میگذرد. صحبت های دیگران را قطع نکنید و سعی داشته باشید به حرف هایشان گوش دهید و درایان، اگر سوالی برایتان پیش آمد مطرح نمایید.


    8- اگر جواب آن فرد یه سوال شما منفی استف علت را جویا شوید و سپس به ادامه بحث بپردازید.


    9- وجهه خوب خود را به حاضران نشان دهید و با درک نیازها سعی کنید که کالا و خدمات خود را به فروش برسانید.


    10- اغلب جلسات را به صورت شفاف به اتمام برسانید و در انتها گام های بعدی را پیشنهاد دهید و از طرق ایمیل، تماس تلفنی، جلسه و یا هر وسیله دیگیر که امکان دارد، مراحل بعدی را دنبال کنید.


    راهنمای به کارگیری استانداردهای بین المللی حسابرسی در حسابرسی واحد های تجاری کوچک و متوسط


    مرکز آموزش و تحقیقات حسابداری و حسابرسی حرفه ای جامعه حسابداران رسمی ایران، در اجرای وظایفی که طبق اساسنامه فانونی خود به عهده دارد، برای حفظ و ارتقای صلاحیت های حرفه ای حسابداران، افزایش اعتماد عمومی به حرفه حسابداری و پاسخگویی به نیازهای استفاده کنندگان استانداردهای حسابرسی، در راستای گسترش و بهبود آموزش و انجام تحقیقات و انتشار نشریات تخصصی و حرفه ای، اقدام به تدوین کتاب های آموزشی و مکمل با هدف تشریح الزامات استانداردهای حسابرسی، برای کمک به حسابرسان، دانشجویان، و استفاده کنندگان صورت های مالی، همراه با بیان روشن ونسبتا کامل مفاهیم و موضوعات برای درک بهتر آنها با توجه به جنبه های کاربردی و علمی در کنار ارائه مبانی نظری آنها کرده است.


    کتاب » راهنمای بکارگیری استانداردهای بین المللی حسابرسی در حسابرسی واحد های تجاری کوچک و متوسط»حاوی رهنمودهای عملی است و توسط انجمن حسابداران خبره کانادا برای فدراسیون بین المللی حسابداران تدوین و علاوه بر ارائه رهنمودهای لازم در شناخت و بکارگیری استانداردهای حسابرسی، حاوی موضوعات با اهمیتی مانند حسابرسی مبتنی بر ریسک و حسابرسی واحدهای تجاری کوچک و متوسط نیز میباشد و از طریق ارائه توضیحات و مثال تشریحی، استفاده کنندگان را قادر میسازد تا شناخت عمیق تری از اجرای حسابرسی بر اساس استاندارد های بین المللی حسابرسی به دست آورند و حسابرسی واحدهای تجاری کوچک و متوسط را با کیفیت بالا و بهای تمام شده مناسب انجام داده و خدمات بهتری را به عموم ارائه نمایند.

     

    28 شاخص کیفیت حسابرسی


    چکیده
    هیات نظارت بر حسابداری شرکتهای سهامی عام، در سال 2015، نشریه ای مفهومی را درباره شاخص های کیفیت حسابرسی منتشر کرده است. در نشریه یاد شده، 28 شاخص برای کیفیت حسابرسی مطرح شده و برای نظر خواهی عمومی منتشر کرده است. شاخص های کیفیت حسابرسی در سه گروه، شاخص های مربوط به افراد حرفه ای حسابرسی، فرآیند حسابرسی و نتایج حسابرسی طبقه بندی شده اند.


    مقدمه
    هیات نظارت بر حسابداری شرکتهای سهامی عام، نشریه مفهومی درباره محتوا و استفاده های ممکن از گروهی از شاخص های بالقوه کیفیت حسابرسی، منتشر کرده است. شاخص ها، پرتفوی ای بالقوه از معیارهایی هستند که میتوانند بیش جدیدی را درباره نحوه ارزیابی کیفیت حسابرسی ها و نحوه دستیابی به حسابرسی های باکیفیت، فراهم سازند. شاخص ها ممکن است همراه با زمینه های کیفی، درباره مباحث بین افراد علاقه مند به گزارشگری مالی و فرآیند حسابرسی، آگاهی ایجاد کند. افزایش مباحث، به نوبه ی خود، میتواند برنامه ریزی حسابرسی، اجرا و ارتباطات را قوی تر کند. به کارگیری شاخص ها، میتواند رقابت میان موسسه های حسابرسی را با تاکید بر کیفیت کار مؤسسه، ارتقا دهد و از این راه کیفیت حسابرسی را به طور کامل بیفزاید.


    مطالب مطرح شده در نشریه، شامل این موارد است:
    1.ماهیت شاخص های بالقوه
    2. سودمندی شاخص های ویژه تشریح شده در نشریه،
    3. پیشنهادهای درباره شاخص های دیگر،
    4. استفاده کنندگان بالقوه شاخص ها و
    5. رویکردی برای به کارگیری پروژه شاخص کیفیت حسابرسی در طول زمان.


    این نشریه، منتشر شده تا درباره آن نظارتی دریافت شود و میزگردهایی برگزار گردد. طبق مندرجات سایت هیات ناظر بر حسابداری شرکتهای سهامی عام، در سال 2015 در این باره اقداماتی انجام شده است. هیات امیدوار است سرانجام، شاخص ها اصلاح شود و به تعداد کمتری برسد که قابل مدیریت و موثر باشند. بیست و هشت شاخص بالقوه مطرح شده در نشریه، در سه گروه زیر جای دارند:


    1.افراد حرفه ای حسابرسی: شامل معیارهای درباره، در دسترس بودن، صلاحیت و تمرکز کسانی که حسابرسی را اجرا میکنند.
    2. فرآیند حسابرسی: شامل معیارهای درباره، فضای اخلاقی حاکم و رهبری، مشوق ها و استقلال مؤسسه حسابرسی، توجه به زیر ساخت و سابقه نظارت و اصلاح است.
    3. نتایج حسابرسی : شامل صورتهای مالی، کنترل داخلی، تداوم فعالیت، ارتباطات بین حسابرسان و کمیته حسابرسی و اجبار و دادخواهی است.
    بیست و هشت شاخص کیفیت حسابرسی، به طور خلاصه در جدول 1 ارائه شده است.
    هیات نظارت بر حسابداران شرکت های رسمی عام بر این این باور است که استفاده کنندگان اولیه بالقوه شاخص های کیفیت حسابرسی، کمیته های حسابرسی، مؤسسه های حسابرسی، سرمایه گذاران و هیات نظارت بر حسابداری شرکتهای سهامی عام (و سایر قانون گذاران)هستند. استفاده کنندگان اولیه بالقوه و دامنه استفاده از شاخص های کیفیت حسابرسی، به طور خلاصه میتواند به شرح جدول 2 باشد. استفاده کنندگان دیگر شاخص های کیفیت حسابرسی، میتواند شامل مدیریت شرکت، مطبوعات تجاری، دانشگاهیان و عامه باشند.


    اطلاعات شاخص های کیفیت حسابرسی منرج در نشریه، مهم تر از همه، از مؤسسه های حسابرسی به دست می آید. داده های 19 تا از 28 شاخص بالقوه، میتواند تنها از مؤسسه ها، در یک مورد، از زمینه یابی مستقل از کارکنان و داده های 8 شاخص( شاخص های کمیته حسابرسی، 21 تا 28) از منابع عمومی و زمینه یابی از اعضای کمیته حسابرسی به دست می آیند. در ادامه هر یک از شاخص ها به اختصار ارائه میشود.
    افراد حرفه ای حسابرسی


    در دسترس بودن
    1. اهرم کارکنان: شاخص اهرم کارکنان، زمان کارکنان ارشد مجرب را نسبت به حجم حسابرسی تحت سرپرستی آنها اندازه میگیرد.
    2. میزان کار شریک: شاخص میزان کار شریک، داده هایی را درباره سطح کاری که شریک کار حسابرسی نسبت به آن مسئول است و میزان ادعاها (خواسته ها) نسبتبه توجه به او، فراهم میکند. حجم سنگین کار میتواند حواس شریک کار را از توجه کافی و متمرکز بر یک کار حسابرسی پرت کند.
    3. میزان کار مدیران و کارکنان: این شاخص، اطلاعاتی را درباره میزان کار مدیران و کارکنان حسابرسی فراهم میکند.
    هر چه حجم کار بیشتر باشد؛ ریسک اینکه ممکن است کارکنان برای اجرای روش های حسابرسی ضروری و مناسب و اجرای سایر مراحل ایجادکننده حسابرسی با کیفیت، زمان کافی نداشته باشند؛ افزایش می یابد. حجم سنگین کار ممکن است بجای اطمینان از اثربخشی روش های حسابرسی و سرپرستی اعضای تازه کار گروه حسابرسی، موجب فشار به کارکنان برای تمرکز بیشتر برای کارایی روش های حسابرسی شود. در به کار گیری این شاخص، در مؤسسه های حسابرسی کوچک، اندازه گیری ها میتواند بر مبنای میانگین انجام شود.
    4. منابع فنی حسابداری و حسابرسی: این شاخص، سطح کارکنان اصلی مؤسسه (یا سایر منابع به کار گرفته شده توسط مؤسسه) در دسترس برای ایجاد گروه های کاری را برای مشاوره درباره موضوعات پیچیده ، غیر عادی یا ناآشنا و میزانی اندازه گیری میکند که آنها در یک کار خاص به کار رفته اند.
    5.افراد دارای مهارت یا دانش تخصصی: این شاخص، استفاده ار افراد دارای مهارت یا دانش تخصصی را، به غیر از کارکنان حسابداری و حسابرسی اندازه گیری میکند که در شاخص شماره چهار به عنوان منابع فنی حسابداری و حسابرسی آمده اند؛ این افراد ممکن است کارکنان مؤسسه باشند یا توسط مؤسسه بکار گرفته شوند.
    6.تجربه کارکنان حسابرسی: این شاخص، سطح تجربه اعضای گروه یک کار خاص و میانگین وزنی تجربه کل کارکنان مؤسسه را اندازه گیری میکند.
    7. مهارت کارکنان حسابرسی در صنعت: این شاخص، مهارت اعضای گروه حسابرسی و همچنین، متخصصان را در صنعت در مورد فعالیت شرکت، اندازه گیری میکند.
    8. گردش کارکنان حسابرسی: این شاخص، گردش، یعنی انتقال به سایر کارهای مؤسسه یا انتقال به مؤسسi های دیگر، در سطح کار یا به صورت کلی تر در سطح مؤسسه را اندازه گیری میکند.
    9. مقدار کار حسابرسی متمرکز شده در مراکز خدمات: این شاخص، درجه تمرکز کار حسابرسی توسط مؤسسه حسابرسی در مراکز خدمات را اندازه گیری میکند.
    میزان کار حسابرسی منتقل شده به مراکز خدماتی، میتواند عنصری مهم در کیفیت حسابرسی باشد. تمرکز کار حسابرسی در مراکز خدمات داخل و خارج از کشور، حوزه جغرافیایی مسئولیت سرپرستی و بررسی شرکای حسابرسی را گسترده میکند. این تمرکز، میتواند اثر مثبتی داشته باشد و کار حسابرسی در دست افرادی متمرکز شود که در آن فرآیند خاص ماهرند. بدین ترتیب کارکنان با تجربه تر کار حسابرسی ممکن است برای تمرکر بر زمینه های پیچیده تر یا قضاوتی تر کار، آزاد شوند. از سوی دیگر، ممکن است تمرکز، ریسک ارتباط ناکافی یا غیر مؤثر بین اعضای گروه حسابرسی را ایجاد کند و برای سرپرستی مؤثر کارکنان، به ویژه کارکنان تازه کار موانعی را ایجاد کند. متمرکز کردن، ممکن است برای حسابرسان تازه کار این محدودیت را ایجاد کند که آنها در معرض روش های بنیادی حسابرسی، قرار نگیرند و توانایی مؤسه برای آموزش آن روش ها به کارکنان کاهش یابد و مدل آموزش کارکنان حسابرسی را که به طور تاریخی ( در طول زمان) شکل گرفته، ضعیف کند. با وجود بحث دربارi تمرکز، این شاخص میتواند در این باره بصیرت ایجاد کند که کدام وظایف حسابرسی میتواند در مراکز خدمات متمرکز شود( یا متمرکز هست).
    10. ساعات آموزش به ازای هر حسابرس حرفه ای : این شاخص بر ساعات آموزش مربوط( شامل آموزش صنعت خاص) اعضای گروه حسابرسی و همه گرو های مؤسسه، متمرکز است.
    تمرکز
    11. ساعات حسابرسی و زمینه های ریسک: این شاخص: زمان صرف شده توسط اعضای گروه حسابرسی را روی تمام سطوح زمینه های ریسک که طی برنامه ریزی حسابرسی توسط مؤسسه شناسایی شده، اندازه گیری میکند.
    12. تخصیص ساعات حسابرسی به مراحل حسابرسی: این شاخص، تلاش و نیروی انسانی اختصاص داده شده به برنامه ریزی، اجرای کار و تکمیل حسابرسی را اندازه گیری میکند.
    کیفیت حسابرسی تا حدودی به برنا مه ریزی و مدیریت مناسب و شیوه تخصیص ساعات کار حسابرسی به ساخت فرآیند موفق، بستگی دارد. میزان زمان تخصیص یافته به برنامه ریزی حسابرسی، میتواند حیاتی باشد. اینکه چه کسی در فرآیند برنامه ریزی مشارکت دارد نیز به همان اندازه اهمیت دارد.


    فرآیند حسابرسی
    فضای اخلاقی حاکم و رهبری


    13. نتایج زمینه یابی(پیمایش) مستقل از کارکنان مؤسسه: این شاخص، فضای اخلاقی حاکم مؤسسه را با استفاده از ابزار زمینه یابی اندازه گیری میکند.
    مشوق ها
    14. رتبه بندی کیفیت و پاداش: این شاخص، همبستگی بالقوه بین رتبه بندی کیفیت بالا و افزایش پاداش و رابطه مقایسه ای بین رتبه بندی کیفیت پایین و افزایش یا کاهش پاداش را اندازه گیری میکند.
    مقایسه رتبه بندی داخلی کیفیت در مؤسسه و سطوح پاداش، میتواند نشانه ای مهم از ارزشی باشد که مؤسسه برای کیفیت قائل است. برقراری رابطه بین پاداش و کیفیت، درباره شواهدی قوی درباره تعهد مؤسسه به هدف ایجاد کند و مشوق هایی قوی برای کارکنان ایجاد نماید.
    15. حق الزحمه های حسابرسی، تلاش و ریسک صاحب کار: این شاخص، بصیرتی را درباره رابطه بین الزحمه یا ساعات هر کار حسابرسی یا مؤسسه و سطوح ریسک صاحب کار فراهم میکند.


    استقلال


    16. رعایت الزامات استقلال: این شاخص، عناصر مختلف آموزش استقلال و برنامه نظارت بر استقلال و اهمیت تخصیص یافته به آن برنامه را اندازه گیری میکند.


    زیر ساخت


    17. سرمایه گذاری در زیر ساخت پشتیبان حسابرس با کیفیت: این شاخص، مبالغ سرمایه گذاری شده توسط مؤسسه حسابرسی در افراد، فرآیند و فناوری برای پشتیبانی از مبانی حسابرسی با کیفیت را اندازه گیری میکند.


    نظارت واصلاح


    18. نتایج بررسی کیفیت در داخل مؤسسه: این شاخص، شامل اطلاعاتی است درباره بررسی داخلی کیفیت که توسط هر مؤسسه حسابرسی اجرا میشود.
    19. نتایج بازرسی های هیات نظارت بر حسابداری شرکت های سهامی عام: این شاخص، شامل اطلاعاتی است درباره نتایج بازرسی های هیات نظارت بر حسابداری شرکتهای سهامی عام از کار حسابرسی یا مؤسسه حسابرسی.
    20. آزمون صلاحیت فنی: این شاخص، به دنبال اندازه گیری سطح صلاحیت فنی کارکنان مؤسسه و میزان موفقیت تلاش ها برای بالا نگه داشتن سطح صلاحیت است. مؤسسه های حسابرسی تشخیص داده اند که در محیط تجاری و مالی که به سرعت در حال دگرگونی است؛ صلاحیت فنی برای حفظ کیفیت ضروری است؛ اما آزمون های تجدید صلاحیت، آن گونه که برای متخصصان دارویی در برخی ایالت ها و برای بیشتر اعضای صنعت اوراق بهادار وجود دارد؛ برای حسابرسان وجود ندارد. الزامات آموزش مستمر وجود دارد؛ اما آزمون مجدد الزامی نیست.
    21. فراوانی و اثر تجدید ارائه صورتهای مالی به دلیل اشتباه ها: این شاخص، تجدید ارائه به دلیل اشتباه در صورتهای مالی حسابرسی شده توسط مؤسسه را اندازه گیری میکند.
    22. تقلب و سایر تخلف های گزارشگری مالی: این شاخص، همراه با گزارشگری تقلب و سایر تخلف های مالی، هم در سطح کار حسابرسی و هم در سطح مؤسسه در نظر گرفته میشود. با توجه به آسیب تاریخی به سرمایه گذاران به دلیل گزارشگری مالی متقلبانه و مسئولیت حسابرسان برای کمک به پیش گیری یا ضعف تقلب هایی که به گونه ای با اهمیت بر صورتهای مالی مؤثر است؛یک یا چند شاخص کیفیت حسابرسی درباره کار حسابرسان در زمانه تقلب، میتواند مفید باشد. گر چه محتوای هر یک از شاخص های کیفیت حسابرسی نیازمند مطالعه بیشتر است؛ ایده های، شامل موارد زیر است:


    شاخص های مثبت
    1.تعداد نواقص یا ضعف های با اهیمت در کنترل های طراحی شده برای تعیین ریسک با اهمیت ناشی از از تقلب که توسط مؤسسه حسابرسی مشخص شده، در نبود اشتباه یا تقلبی که اخیراً روی داده باشد.
    2. تعداد و شدت اشتباه های با اهمیت یا کم اهمیت ناشی از تقلب یا ایر تخلف ها در گزارشگری مالی که توسط مؤسسه حسابرسی به اندازه کافی زود کشف شده تا از اشتباه در صورتهای مالی منتشر شده پیش گیری کند.


    شاخص های منفی
    1.تعداد تجدید ارائه های ناشی از اشتباه در نتیجه تقلب یا شایر تخلف های گزارشگری مالی که قبلاً ضعف بااهمیتی در کنترل داخلی آن گزارش نشده است.
    2. تعداد و شدت اشتباه های با اهمیت یا کم اهمیت ناشی از تقلب یا سایر تخلف ها در گزارشگری مالی که مؤسه حسابرسی پیش از تجدید ارائه صورتهای مالی، آن را کشف نکرده است.


    23. استنتاج کیفیت حسابرسی از معیارهای کیفیت گزارشگری مالی: تأکید این شاخص بالقوه، بر این است که آیا (و کدام) معیارهای کیفیت گزارشگری مالی مورد استفاده تحلیل گران سرمایه گذاری، دانشگاهیان و و قانون گذاران میتواند به عنوان معیار کیفیت حسابرسی نیز به کار رود. اگر اندازه گیری ها قابل اتکا باشد و اگر استفاده کنندگان بتوانند کیفیت حسابرسی را زا آنها لستنتاج کنند؛ دست کم دو راه برای تعیین شاخص های کیفیت حسابرسی وجود دارد:
    1.تعیین شاخص های خاص کیفیت حسابرسی، مربوط به کیفیت گزارشگری مالی(یعنی معیارهای خاص کیفیت حسابرسی).
    2. پرسش از حسابرسان برای گزارش درباره اینکه آیا مؤسسه آنها، معیارهای کیفیت گزارشگری مالی را برای اندازه گیری ریسک بکار میبرد و اگر چنین است؛ آن معیارها چه چیزی را درباره کیفیت حسابرسی مؤسسه و گروه حسابرسی، ارائه میکنند (یعنی به فرآیند های مؤسسه، اجازه تعیین کیفیت حسابرسی داده شود).


    کنترل داخلی
    24. گزارشگری بهنگام ضعف های کنترل داخلی: این شاخص، میزان تشخیص بهنگام ضعف های با اهمیت در کنترل های داخلی مربوطبه گزارشگری مالی توسط حسابرس را نشان میدهد.


    تدام فعالیت
    25. گزارشگری با موقع موضوعات تداوم فعالیت: این شاخص، به بهنگام بودن استفاده حسابرس از بند تداوم فعالیت در گزارش حسابرس تمرکز دارد.


    ارتباطات بین حسابرسان و کمیته حسابرسی:
    26. نتایج زمینه یابی های مستقل از اعضای کمیته حسابرسی: این شاخص، اثر بخشی ارتباطات بین حسابرسان و کمیته حسابرسی را با استفاده از ابزار زمینه یابی، اندازه گیری میکند.


    اجبار و دادخواهی
    27. موضوعات مطرح در اقدامات اجرایی هیات نظارت بر حسابداری شرکت های سهامی عام و کمیسیون اوراق بهادار و بورس: این شاخص، اقدامات هیات یا کمیسیون اوراق بهادار را درباره حسابرسی یا موضوعات مربوط به حسابرسی در برابر مؤسسه های حسابرسی اندازه گیری میکند.
    28. موضوعات مطرح در دادخواهی خصوصی: این شاخص، بر دعاوی حقوقی بخش خصوصی نسبت به مؤسسه حسابرسی تأکید دارد.


    نتیجه گیری
    کیفیت حسابرسی، از موضوعاتی است که در سال های اخیر، بسیار به آن توجه شده است. از مسائل مربوط در این زمینه، شیوه سنجش کیفیت بوده و معیارها و شاخص های گوناگونی برای آن ارائه شئه است. در این نوشتار، شاخص های کیفیت حسابرسی مطرح شده در نشریه مفهومی درباره شاخص های کیفیت حسابرسی به اختصار ارائه شده که در سال 2015 توسط هیات نظارت بر حسابداری شرکت های سهامی عام منتشر شده است. بیشتر شاخص های ارائه شده، در کشور ما نیز قابل محاسبه اند و اطلاعات لازم برای محاسبه بسیاری از شاخص ها، از مؤسسه های حسابرسی به دست می آید. بنابراین، مؤسسه های حسابرسی، میتوانند با محاسبه شاخص ها، کیفیت حسابرسی مؤسسه را بسنجند.


    سنجش کیفیت حسابرسی، بررسی و تجزیه و تحلیل آن، از جمله بررسی روند شاخص ها و تغییرات آن، میتواند به شناسایی نقاط ضعف کیفیت و تلاش برای رفع آنها در سطح هر کار حسابرسی و سطح مؤسسه کمک میکند و در نهایت کیفیت حسابرسی را بهبود بخشد.

    تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت راهکار سیستم سپیدار می باشد و هرگونه کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است | طراحی سایت و سئو : وب نگاران پارسه